Shiatsu Tree

Shiatsu massage in Brussel

Rebecca Van Parys
Shiatsu beoefenaar

Ik verwelkom u voor shiatsu sessies die aan volwassenen en kinderen aangepast zijn, in het respect van de noden en bijzonderheden van eenieder.

Shiatsu is een Japanse massage die het balans en fluiditeit van onze levensenergie bevorderd door lichte druk, strekkingen en rotaties. Het wordt beoefend op een gekleed persoon die op een futon ligt.

Het kan verlichting brengen bij rugpijn, stijve nek en schouders, spijsverteringsproblemen, hoofdpijn en migraine, stress, pijnlijke menstruatie, zware benen, ademhalingsmoeilijkheden, slapeloosheid en vermoeidheid.

Een afspraak maken

Ingewijd in shiatsu in Engeland en opgeleid als shiatsu beoefenaar aan het Oost-West Centrum in Antwerpen, qi-gong en do-in vullen sinds meer dan twintig jaar mijn praktijk aan.

Parallel studeerde ik culturele antropologie en heb ik lang in de sociale begeleiding van volwassenen en jongeren in Brussel gewerkt.

Ik ben lid van de Belgische Shiatsu Federatie.

Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken voor een shiatsu sessie, mag u mij bellen of mailen. Laat gerust een berichtje achter als ik niet opneem, dan bel ik u terug.

0478 / 487 637
rebecca@shiatsutree.be

Prijzen
70€ voor volwassenen/tieners (sessie van 1 uur en een kwartier)
45€ voor kinderen t/m 11 jaar (45 minuten sessie)

Talen
Français, Nederlands, English, Español, Italiano

Adres
Ambiorix wijk, Stad-Brussel

Bezoek mijn Facebook pagina